ponnietjejer

Alla inlägg under juni 2012

Har ridit på Frazze idag! Det fick bli en långtur med Anneke! Frazze super piggelin! Rätt så snart ska jag ner till ridskolan för att putsa och borsta Isse tills imorgonbitti! För imorgon är det CLEAR ROUND!♥ Super kul jue! sen vid typ 18.15 ska jag mamma och pappa åka på Grillfest i bockarp!

Super mysigt jue!♥♥♥♥

1 bild från min och Linnéa´s skolaavslutning kommer nu!

 

Alla Tjejer i klassen + Världens bästa Lärare! En av dem syns inte :)

 

 

 

Jag är förälskd i denna ponny VILL HA! (han finns på hästnet!)

As Snygg jue!

Vill haaaa!

Hans namn är Riverboy Run och hans ägare heter Emma Medborg!

Besök Emmas blogg, www.roffetheking.devote.se



 

Hejsan svejsan, första dagen på sommarlovet idag då, känns ju helt okej faktiskt, haha ;)
Mamma väckte mig halv sju, jag klädde på mig ridkläder åt frukost och drog iväg till stallet, det var snart dags för Eliza och Melodie att åka tillbaks till Öknehult för att gå på ridläger över sommaren där.

Efter ett tag kom Fia och så var det dags att lasta, vi började med Eliza och det gick jätte bra, sen var det Melodies tur och hon smet förbi en gång men sen gick det faktiskt jätte bra :)
Sen åkte vi iväg, det tog ca en timme att åka till Öknehult, fast det kändes som två!
När vi äntligen var framme lastade jag ur Melodie och valde den bästa boxen ;) Eliza fick den bredvid ♥
Vi bestämmde ett datum, vilket blev den 3 augusti, att hämta pollisarna på igen och då ska jag självklart följa med igen! Saknar dem jätte mycket fast det är inte såå långt kvar ändå.
17.15 var det dags för hoppning på Fred, vi tränade på snäva svängar och hoppade lite bana, det var jätte kul och vi hoppade ca 80-90 i oxer, han var högt över kan jag säga! ;)
Så det var väl en helt okej dag, tror Melodie kommer trivas jätte bra där, det var stoora fina hagar, mycket hästar och jaa bara bra, längtar så mycket tills vi ska hämta henne igen, haha! :D
Ps. Nu när sommarlovet börjat kommer vi att blogga varje dag, förlåt för dålig uppdatering!

Melodie du är så otroligt vacker, jag älskar dej ♥



 

Hejsan!

Idag red jag på sjunnings och hoppade på Frazze där! Superpigg och supersnäll! Sen Kom Emelie och skulle Cykla hem från sin medryttarhäst! Sen jag red så var det lugnt och Avslappnat i skogen! Men I vilket fall så Såg jag och mamma ett rådjurs kid när vi åkte hem! Bilder kommer för tröga internet vill inte ladda upp nu!

 

Ja! Hej!

Idag kunde jag nt gå till stallet för att jag hade ont i magen! På Torsdag så slutar jag skolan! Ska ha en gullig klänning på mig!<3 Har en bild som jag vill visa!

Den är till dig Linnéa<33333


 

Sötaste GULLI<333

 

 

 

Hejsan! Igår var jag på Boxholms Ridklubb och kollade på deras ridskoleavslutning! Var där och var hästskötare åt Anneke som hade Hektor med sig! Hon var där och red en rasparad! I Rasparaden var det Med Haflinger från Österrike, Norsk Fjordhäst från Norge, Lettiskt halvblod från Lettland, Arabiskt Fullblod från Saudi Arabien & knabstrupper från Danmark! Anneke red även en dressyruppvisning med VITA lindor och efteråt var dem inte så Vita! Spöregnade från och till ( VI VAR UTE )!!!

Där såg jag även Sir.Edward som stod på mjölby hästcentrum innan! Han var EN av mina Favoriter då! Kändes lite konstig att se honom med lång man då senast jag såg honom hade han Stubbman!<333

Hektor Var SUPER DUKTIG<3 Maaasssa Morööttttteerrrr!!

 

Sir.Edward vart även årets ridskolehäst i Boxholm då han gått flest lektioner!

 

 

Snyggingen Själv<33

 

 

 

 


Hejsan! Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera så nu kommer lite om veckan som har varit Och  lite om i söndags & lördags!!!I lördags kväll var jag och mamma uppe i bockarp och knoppade Frazze & Grandolph! I Söndags så var jag och Linnéa och kollade på nära Frazze och Grandolphs ägare tävlade fälttävlan i Åkerbo med dom! Det var jätte kul jag fick veterinär besikta Frazze och  Frazze vann sin p-80 klass Men deras ägare Red Grandolph när prisutdelningen va så jag fick gå in på prisutdelningen!!! I måndags var jag och Linnéa i stallet och jag red Malibu på utebanan!! I tisdags så var jag hos Isse och skötte om honom lite! För jag var skötare! Frazze´s ägare åkte till London i onsdags, & då har vi hand om honom medans dem är där och njuter tills imorgon! I onsdags tog jag en lugn skogsrunda efter fälttävlan i söndags!:) I torsdags så var vi på Tinnerbäcksbadet i linköping med klassen! Sen Gick jag till stallet och skötte om Isse! Efter det kom Mamma och hämtade mig i stallet och då så åkte vi upp till Frazze och tog in och borstade sen kom pappa med MC donalds! Sen så fixade vi transporten och satte på Frazze sina transportskydd! Efter det åkte vi till Ridskolan och Red Dressyr för Ingrid ( I våran Ordinarie ridgrupp )!Frazze var Super! I går så var jag i skolan och vi hade friluftsdag så vi var på Vifolka vallen! Jag hoppade 1,20 i höjdhopp! Jätte nöjd sen så åkte jag hem och så duschade jag och sen åkte på Student!!! Svinkul jue! Och Idag vaknade jag klockan 8.00 och vi var i stallet klockan 9.00 och då  red jag ut med Frazze iskogen när jag hade kommit halvvägs så började det spöregna! Inte kul!!!! Frazze var super duper! Sen åkte vi hem och åt lunch och sen åkte vi till Ridskolan för det var stallvärdsridning Och jag red Isse! Sen har vi hand om en ponny som heter Darla som jag är för stor för!:( Så idag longerade vi henne och skörde frihetsdressyr Dukltig och söt ponny!

Bilder?

Tjenaree! ♥ Jag är med & tävlar om ett valfritt smycke från fionavincent.se hos nellieberntsson.se!
Kolla bloggen, den är bääst och Nellie Berntsson är ocksåå bääst :)

Nellie ♥
 
Den här ringen vill jag ha :D Puss ♥


 



Presentation


Hej, vi som äger bloggen heter Linnéa och Lisa, vi är 12 år, vi rider nästan varje dag, häng med och läs om "våra" ponnysar varje dag :)

Fråga mig

26 besvarade frågor

Omröstning

Vilken handlar du helst på? :D
 Sharpman
 Hööks
 Travshoppen
 Börjes
 Annan

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Light Pink Pointer

Ovido - Quiz & Flashcards