ponnietjejer

Alla inlägg under maj 2012


Hejsan! Igår tävlade jag Frazze och han var hur underbar somh helst! var mjuk och böjlig och HEEEELT underbar<3 vi fick högst poäng & % av alla ponnysar : 63,10 %, 183 P. Super nöjd, men vi kom hem med en Gulblå rosett en planket och en mjuk huvud borste som Frazze fick äran att testa när vi kom hem!


 

Pappa som fotade oss två efter prisutdelningen<3

 

 

Belöningen Vart att komma ut i stora hagen efteråt!<3 Mums...

 

 

Senare så red vi Lektion och då red jag Isse & Linnéa Melodie. Först  så red vi i 3-backarna och då trava ( galopperad *host host* ) Sen så red vi till sjunnings och hoppade en bana 3 gånger :) Det var Super Kul! Lite Bilder???


Bff<3

   

   

Hej! Sorry för dålig uppdatering men har tyvär inte haft tid att blogga eftersom jag vart i Ekenäs både lördag och söndag. Ja på lördagen var det ju clearround och då hoppade jag 50 cm på Gulli :) Hon var jätte duktig så en rosett fick vi ta med oss hem! Vi hoppade ute på en sandbana och vädret var toppen! Eller inte... Det spöregnade nästan hela tiden och värst var det när jag red! Men jag struntade i det och gjorde mitt bästa på banan i allafall och Gulli gjorde också sitt bästa, så det vart en felfri runda! :)
Och idag var jag i Ekenäs igen fast då kollade jag på riddarspel :D Jag köpte ingenting, det ända som var kul var hästarna! <3
  
Ekenäs. Hade inte med kameran så bilderna vart jätte suddiga :(

Byebye!


 

Hejsan<3 hann int blogga igår då jag ägnade min tid i stallet på eftermiddagen och på kalas hos min lilla kusin som fyllde 7 år! Stackarn var svin förskyld och hade ret hosta! stackarn<3 Idag var jag i Norrköping och tittade på tävlingar, Ambulansen fick komma för en ramlade av och blev trampad i ansiktet och nacken, tror jag! :( bäst i laget idag var nog Lilla söta Hanna med Valery<3 Sen kom Mika med Akira och Ebba och Darla,och Elin och Korak blev uteslutna men Korak hade aldrig gått på Gräs förr:( Men jaja<3 Dem tog sig till finalen<3

Sitter inne och käkar mellis medans kunde suttit ute, men det går ej nu då det spöregnar! :( Buuu! Längtar tills på lördag, för då är de final för div 3 laget i hoppning vill ni ha bilder på dem då? Kan jag fixa<3!

Bilder på mrk div 1 lag  efter en fin vinst i Tollstad?  




 

Hej! Kommit hem från skolan precis, det regnat hur mycket som helst jävla piss väder!! :( Asså hade tänkt att åka till stallet nu när jag kom hem men, nejnej tänker inte bli så blöt :( Men istället kan ni få se några bilder på Melodie och Gulli? :)
 
Gulli när hon inte hade bott hos oss länge alls! :)
 
Gulli i hagen <3
 
Melodie när hon precis hade kommit till ridskolan! :D
 
Melodie och Fakir i hagen :)

Puss ha det bra vi hörs! <33


 

Hejhej, nu blir det lite snabbt här för jag har mammas minidator! Jag lovar att jag kommer blogga bättre dem senare dagarna med mer bilder!! Blivit dåligt på sistone :(
Nu har jag i allafall ätit lite glass... eller lite o lite vet jag inte xD Men ridit Gulli idag också med Lisa och Malibu!<3 Vi red barbacka på sand paddocken och hoppade! Det var jätte kul även om Lisa ramlade av, hehe :P Och efter varje hinder försökte Gulli bocka jätte mycket så Emelie (som också var med och byggde hinder åt oss) fick stoppa Gulli efter hindrena, haha! :D Hejsvejs vi hörs imorgon :)


 

Hejsvejs idag ska jag rida Melodie! Tror att det blir på sjunnings, hoppas det<3  Nu har jag städat nästan hela huset, vet inte varför hade lust :D Igår va jag ju på lundbybadet med Emelie till ca klockan 3 sen åkte vi hem och vi bytte om. Klockan 5 kom jag till Emelie igen då var vi med hennes kaniner :) Klockan halv 6 skulle vi ha halv 8 hos mig men nu var det halv sex hos Emelie xD  Sen kom iallafall en katt som heter Fimpen hem till Emelie så då lekte vi med honom :D Ca kvart i 6 kom Lisa hem till Emelie och någongång efter 6 tror jag kom Lovisa också :) Vi började äta vid halv 7. Det var tre rätters ;) Vi hade jätte kul hela kvällen vi kollade på två filmer... Vilka det var kanske vi inte bör ta upp här, HAHAHA :D Pusspuss vi höööörs!



   

Tjatja nu ska snart jag och Emelie åka tilllundbybadet :) Lisa och Oliwia skulle egentligen följt med men Lisa skulle shoppa i Linköping hela förmiddagen och Oliwia vet jag inte :) Och om ni undrar om videon under så är det alla ridskolehästar som stod på våran ridskola förut :( Men det var några nya som tog över och dem fick nte ha kvar hästarna, så alla hästar och personal byttes ut! :'( Vill ni läsa mer om det klicka på länken under videon ;) Ha det gött ;)



 

Presentation


Hej, vi som äger bloggen heter Linnéa och Lisa, vi är 12 år, vi rider nästan varje dag, häng med och läs om "våra" ponnysar varje dag :)

Fråga mig

26 besvarade frågor

Omröstning

Vilken handlar du helst på? :D
 Sharpman
 Hööks
 Travshoppen
 Börjes
 Annan

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Light Pink Pointer

Ovido - Quiz & Flashcards