ponnietjejer

Alla inlägg under april 2012

Jaa, idag vart det en uteritt på Gullsan :) Red till sjunnings äng med några stallkompisar :D Vi galloperade och hoppade över några stockar där, skitkul tyckte Gulli! <3 När alla hästar blivit av med lite överskotts energi red vi ut i skogen och skrittade och travade lite, tog nån galopp också. Har ingen bild från idag, tyvär, men ni får en annan söt bild på henne från i sommras, hon är ju bara för sööt! :)<3
 
Världens bästa och gulligaste fjording! <3


 

Av Linnéa Gustafsson, Lisa Lundbom - 14 april 2012 21:27

Hejsan<3 idag har jag varit i åtvidaberg! de va as kul för där så red jag frazze och jag startade min allra första riktiga tävling idag :) det var laghoppning! Vill ni hör MJÖLBY RIDKLUBBS Div III ramsa? Okej, VI är Mjölby och vi är bäst, vi är dem som kämpar mest oooooooooohhhhhhhh MJÖLBY RIDKLUBB<3333

Vårat lag bestod av Mig på frazze<3 Ebba Torgner på Darla<3 Hanna härdelin på Valery<3 Mikaela Gustavsson på Akira<3

Valery petade ner en bom, men ingen annan rev elr stanna <3 LAGET KOM 3<33 ÖVERLYCKLIG<33333 Älskar Er, puss puss och Godnatt<3



 

 Red Gulli på sandbanan idag på morgonen, hon var jätte pigg och det gick knappt få stopp på henne! C: Hon var riktigt duktig men vi red ändå inte så jätte länge för Gulli försökte hela tiden smita ut genom öppningen när vi kom i galopp :D När jag var klar i Gullis stall åkte jag tillbaks ner till Melodie, borstade henne och så :) Och när jag hade spolat av hennes ben i spolspiltan och skulle gå tillbaks till boxen knäppte jag upp grimman och då tvärstannade hon och grimman flög av xD Haha gud så smart häst, men aa sen fick jag ju liksom springa runt där i stallet och jaga en lös häst, haha tur att ingen såg :P
  
Sötaste Gulli!! :)


 




Åkte till stallet på morgonen idag som vanligt, jag var där med några kompisar och hjälpte till lite i stallet C:
Och en bra nyhet är att i tävlingsgruppen fick jag gå i samma grupp som Lisa, wohooo! :D<33
Bäästa ridläraren Ingrid :)<3 Jag ska ha Fred för det mesta men självklart Melodie också men det är meningen att jag ska "rida in" mig på Fred så när Melodie åker ska jag rida honom oså :P Men han är en helt okej söt liten ponny är, han är en fux och d-ponny så ni vet ;) Men nu vill ju såklaart alla se Melodie-biilder från idag! :D<33

  


  



 

Visst är min ponny bara för söt! :)<3 Jag hade alldeles för många sjuukt fina bilder så det gick INTE att välja men ni fick tre av dem :)

 

 

 

 

Åkte till stallet direkt på morgonen idag, i stallet mötte jag några kompisar :) När hästarna var inne frågade min ridlärare om jag kunde rida Eliza på sandbanan när hon red sin häst Bronco :D Och självklart ville rida så jag red där ett tag, Lisa tömkörde även Isse! <3 Klockan 17.00 red jag en "extra-lektion" på Melodie också på sandbanan! :D<33 Lisa red då Tracie :) Vi räknade galoppsprång och gjorde lite bomm övningar, det var kul <3 Men eftersom Melodie åker i sommar vet jag inte vaad jag ska göra, jag har ju fortförande Gulli men hon är ju inte heller min, hon kommer också lämna mig en hemsk dag! :'( Dessutom har vi gjort om grupperna i tävlingsgruppen, så jag är inte med Lisa längre, buhuu! :( OCH eftersom Melodie åker kan jag inte ha henne!!! :'( :'( Tankarna snurrar runt och runt i huvudet, men kan inte komma på något, vad är en värld utan Melodie?? - INGENTING! D:

Ps. Lisa kommer kanske med bilder från idag senare. :P  

Linköping Fältrittklubb. Du är det bästa som någonsin hänt mig, ingen kan förstå våran kärlek och så mycket du och jag gått igenom tillsammans :'( Det ända jag vill är att du ska stanna hos mig, vara min föralltid, aldrig säga adjö <3 Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, vad som än händer!!!!!!

Tjabba!! Idag bestämde jag mig för att vara med en kompis. Vi åkte upp till bockarp där min lilla Frazze Nazze bor!

Sen när jag ridit klart så borstade vi och la på täcket och släppte ut honom i regnet så han fick äta sin lunch med de andra kompisarna! Sen så hade min kompis borstat Nino undertiden jag red! Så honom gick vi bort till sandbanan med och släppte honom, vi satte upp ett litet kryss så löshoppade vi, eftersom han är 23 år gammal och bara 80 centimeter så tycker jag att det var bra att han hoppade räcke på 60 cm!

Sen efter det så frågade jag mamma om hon kunde skjutsa ner oss till Ridskolan, och det kunde hon! Vi åkte ner och borstade min Bebis, Isse, Och sen så frågade Fia mig och min kompis om vi ville rida varsin häst och det ville vi. ( Min kompis rider på ridskolan) Jag red ett isabellfärgat sto som heter Tracie och min kompis red en Skäckfärgad valack som heter Zorro. Vi red lite delar från Lc:1 :D Gick super förutom att Tracie var aspigg och Zorro var asseg! En Bild kan ni väl få på Nino bara för att ni aldrig sett honom!



Godisgrisen Nino kommer till mej i hagen i hopp om att få godis! 



 

Jag bestämde mig för att cykla ner till stallet förut i regnet. Jätte kul! (Inte) Och ännu gladare vart jag när jag kom dit och såg att Melodie redan var såå fin så hon behövde ingen bortsning... eller?? Hon var huur skitig som helst, det var bara att hämta ryktlådan och börja borsta!


  

"Jag har inte gjort något! :)"
    

Efter en timmes borstning fick jag reda på att vid insläppet (de tar in dem lösa) hade Melodie krupit UNDER repen in i ridhuset, rullat sig och sen sprungit in i stallet! Haha rolig ponny jag har va! Kommer alltid att älska dej världens bästa ponny!!  
Gammal bild <3

 

 

 

Hej, här kommer lite info om min sköthäst Melodie! <3

Namn: Melodie. Färg: Skimmel. Mankhöjd: ca 137 cm (c-ponny) Ras: Svensk ridponny. Kön: Sto. Födelseår: 1994. Hon bor just nu på Mjölby ridskola. Hon är stallets snällaste häst, hittar aldrig på något bus, MEN hon är nog även stallets  svårlastade häst, hon vägrar att gå in i transporten, det har hänt att hon drar iväg. Jag har hoppat 90 cm på henne.


  

På bilden ser ni mig och Melodie efter våran första clearround :)



 

Presentation


Hej, vi som äger bloggen heter Linnéa och Lisa, vi är 12 år, vi rider nästan varje dag, häng med och läs om "våra" ponnysar varje dag :)

Fråga mig

26 besvarade frågor

Omröstning

Vilken handlar du helst på? :D
 Sharpman
 Hööks
 Travshoppen
 Börjes
 Annan

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<<
April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Light Pink Pointer

Ovido - Quiz & Flashcards